sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Manun uusi look,perusasento reeniä ja herkkurasioita

Kuten otsikosta voi päätellä on Manun ulkonäölle tapahtunut tänään jotain.


Kyllä! Koko koira on nyt lyhytkarvainen. Manueelo on kyllä komea pienine korvineen.

Päätimpä ottaa tänään itseäni niskasta kiinni ja tehdä jotain meidän kamalalle perusasento hökötykselle. Olin siis aikaisemmin opettanut takaakiertäen. Noh, nyt tulin siihen tulokseen että sittenkin suoraan kiepsahtamalla sivulle on parempi vaihtoehto. Ihan vaan sen takia että se on mielestäni paljon näyttävämpi ja muutenkin sivulle tulon hitaasti suorittava Manu ei tarvitse yhtään lisää kiertelyjä ja kaarteluja. Se taitaa itsekkin jopa tykätä enemmän tuosta kiepsahtamisesta. Manu tajusi tämän erittäin nopeasti. Ei tarvitse enään viedä niin kauas kädellä taakse että saan sen suoraan vaan Manu kiepsahtaa lähes itse käsiapujen saattelemana suoraan (ja välillä vinoonkin). Herkkuna oli keitettyä maksaa, josta vihdoin perjantaina kaupassa muistin vinkata äidille. Pitää kokeilla seuraavaksi vaikka munuaista ja kanaa :)

Järkkäsin koirille tänään myös vähän aivopuuhaa herkkurasioiden merkeissä. Molempiin rasioihin laitoin neljä frolicia.
Scala innostui puuhasta ja ei kauaakaan kun rasia oli auki! (kuvat ovat laadultaan ihan kamalia ja ne menivät koneelle laittaessa ihan pimeiksi joten jouduin vähän muokkaamaan niitä)

Manua ei olisi voinut vähemmän kiinnostaa joku purnukka joka ei edes ollut valmiiksi auki... Koitin parhaani mukaan innostaa sitä kolisuttelemalla rasiaa ja näyttämällä että siellä ne frolicit tosiaan olivat, mutta Manu tyytyi pari kertaa tökkäisemaan purkkia kuonolla ja luokitteli sen ei kiinnostavaksi esineeksi ja kävi matolle nukkumaan... No saipa Scala aukaista senkin rasian :)

4 kommenttia:

  1. Munzu on kauniin näköne kaljuna :D

    VastaaPoista
  2. Haa uusi hieno tukka manulla! Joo mäkin tykkään enemmän semmosista sutjakoista ranskiksista. :)

    VastaaPoista
  3. Manu on nyt cool! Manzouta ei kiinnosta purkkien avaaminen xD

    VastaaPoista