perjantai 17. heinäkuuta 2009

Asuntovaunu elämää

Maanantaina suunnattiin auton nokka kohti mökkiä. Mukana olivat isovanhempieni ja koirien lisäksi myös kaverini Laura (jonka ottamia kaikki tässä tekstissä esiintyvät kuvatkin ovat). Koirat nauttivat ulkoilusta ja uimisesta sekä possunkorvista joita pitkästä aikaa saivat! Annoin molemmille yhdet päivässä. Manun herkkä maha tietysti vähän reistaili, ei onneksi ripuloinut. Joka tapauksessa saimme nukkua Lauran kanssa kaasutetussa asuntovaunussa... Ikkunat olivat koko yön auki ja hengissä selvittiin.
Ja kun mökille oltiin tultu niin pakkohan oli pieni agirata väsätä. Tosin käytössä olivat vain pari estettä ja putki, mutta kyllä niistä jonkunlaisen radan sai.





Palkkana käytin lelua jonka heitin aina viimeisen esteen jälkeen Manulle. Se olikin hyvä palkkio...pariksi kerraksi... Sillä onnistuin heittämään lelun suoraan Manua päin. Silloin se sanoutui irti koko hommasta ja häipyi kivelle mököttämään. Kyllä se aika kauan kestikin ennenkuin Manu pystyi antamaan minulle anteeksi tämän hirveän teon.

Ilmeestäkin sen näkee...

Päätin kokeilla Scalankin kanssa pelkkää putkea. Se menikin sen niin nopeasti kuin vain pääsi :)




Pappani suostui tekemään puomin ja hieno siitä tulikin! Minun piti kuvatakkin se, mutta unohdin.
Torstaina palasimme kotiin.En ole vielä ehtinyt purkaa kuvia kamerasta mutta eivätköhän nämä Lauran ottamat riitä :)

3 kommenttia:

  1. Juu se oli tosiaan kaasutettu asuntovaunu! Hyvä ettei yöllä lentoon lähtenyt kaikesta kaasun voimasta! xD

    VastaaPoista
  2. Voi Manu parkaa kun sai lelun päähänsä...mä heitin kerran Sirun isolla kepillä päähän kun heittelin sille keppiä järveen. Se hyppäsi vähän etuajassa ja kunnon kalikka kopsahti suoraan se päähän ilmassa. Siru oli vähän mörkkinä, mutta unohti asian kun heitin äkkiä toisen kepin.
    Toivoa olen heittänyt vahingossa jalkapallolla suoraan päin näköä muutamaankin kertaan, siitä vissiin sen iso kova kallo on kehittynyt:))
    Kiva kun kävit sivuillani:))

    VastaaPoista
  3. HAHAHA. MANU PARKA! :D
    Me saatii samanlainen lelu palkinnoksi mätsäreistä, joka ei tosin kiinnosta tepeä ollenkaa!! >:o

    VastaaPoista