sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Yli kolmen tunnin lenkki


Kyllä koirat on nyt saanu liikuntaa! Lähdin kaverini ja Belma koiran kanssa mullitielle, tottakai kamera mukana. Nyt saadaan vähän kuviakin tänne blogiin. Tuli niitä kuvia otettuakin jotain toista sataa, tosin suurimman osan poistin. Scala ja Manu rämpivät innoissaan metsässä Belman poseeratessa kameralle. Sääkin oli lämmin ja aurinkoinen aikaisemman sadekuuron jälkeen. Mullitie lenkin jälkeen vietiin Scala kotiin ja lähdettiin vielä käymään yhdellä ruohokentällä. Juoksin siellä Manun kanssa ja koitin saada sen seuraamaan minua. Melkoista lönkyttelyä se kyllä oli. Vasta loppuvaiheessa Manu heräsi ja silloin juoksikin ihan edellä, jolloin oli jo tosin aika lähteä kotiin päin.

Viimepäivät olen koittanut opettaa Scalua ryömimään ja Manu pujottelemaan jalat kasina. Scala olikin helppo saada herkkua maassa vetämällä ryömimään kun se on niin matala :) Manu on tajunnut myös tuon kasin idean eikä tarvitse enään niin paljon käsiapuja.
Huomenna olenkin lähdössä toisen kaverini kanssa mökille, ja koirat tietysti mukaan. Katsotaan jos jotain kuviakin saisi eiköhän tuo kamera mahdu mukaan :)

1 kommentti:

  1. Kivoja kuvia :) oispa meiläkin tollanen hieno metsäpolku missä vois pitää vapaana <3

    VastaaPoista