torstai 6. elokuuta 2009

Valssausta ja persjättöä

Juu, ollaan me vielä hengissä! En vain ole jaksanut jostain syystä raahautua koneelle.
Tänään alkoi pitkän kahden viikon tauon jälkeen agin jatkokurssi. Mentiin yhtä rataa jossa täytyi vaihtaa ohjaus puolta oikealta vasemmalle koiran ollessa putkessa. Tutuksi tulivat termit valssaus, persjättö ja vielä jokin kolmas jota en muista ja joka oli vähän haastavampi ja jota ei tälläkertaa harjoiteltu. Itselleni tuntui sopivan enemmän tämä persjättö ja sitä käytin Manun kanssa radalla, tosin valssaustakin aion kokeilla vielä joskus koiran kanssa. Ja TIDDIDIDIII!!! Onnistuin piirtämään tämän kyseisen radan! Koittakaa olla ymärtäväisiä sillä tietokoneen hiirellä piirtäminen ei ole ihan mun juttu...

Putki oli suorastaan ylivoimaisen hankala...Mutta saattepahan kauhisteltavaa. En numeroinut muuta kuin tuon yhden esteen jotta tiedätte mistä rata alkoi.
Ensimmäisellä kerralla Manu törmäsi minuun (tietysti itseni ansiosta). Toisella kerralla olin vieläkin vähän liian hidas, mutta sitten alkoi sujumaan.

Kuuluu meille muutakin kuin perseitä ja valsseja! Scalu päätti vihdoin viime viikon maanantaina aloittaa juoksunsa (joita oltiikin jo odoteltu) ja on ollut vähän surkeana. Manun kanssa ollaan ahkerasti harjoiteltu sivulle tuloa ongelmana Manun ruma asento jossa se lössäyttää takajalat sivulle, tätä koitetaan saada pois... Myös pyörimisestä on tullut nopeampaa ja samoin jalkojen pujottelusta kasina. Scalun kanssa olen lähinnä repinyt lelua keskittyen erityisesti siihen että se ei lähde lelun kanssa huitelemaan ja jää pureskelemaan sitä vaan tulee luokseni lelu suussa kun kutsun. Myös ryömimis temppuun pidennän matkaa vähitellen.

2 kommenttia:

  1. VOOIHITSIT! HALUUN JO TREENEIIIHIIN!!
    Ootte taitavia 8) Vitsit voisin kokeilla tota sun piirrosta ku meen vissii joku päivä kentälleee. (: Onko teil 1 vkossa treenit

    VastaaPoista
  2. :D Onnistuit väsäämään ratapiirroksen! Hyvä! :)

    VastaaPoista