torstai 17. syyskuuta 2009

Mitä kaikkea sitä ehtiikään viikossa

No vaikka mitä! Scala tarvitsee enään tuskin lainkaan käsimerkkiä maahan menossa ja on oppinut uuden tempunkin, pyörimisen.

Tänään oli tottakai myös agi. Jatkokurssin vika kerta. Ens viikolla saa mennä reenaan jos haluaa, en tiiä saadaanko me mistään kyytiä. Parin viikon päästä alkaakin sitten hallikausi ja meidät jaetaan uusiin ryhmiin.
Tänään mentiin sellaista kymmenen esteen rataa. Ihanneaika oli 44 sekuntia ja alitettiin se 18.90 sekuntilla ja oltiin toisia. Ihan hyvin meni omasta mielestäni. Virheitä ei tullu, mutta Manun tuntuu olevan vaikea irrota putkeen ja huusin esteitä vähän myöhässä.
Mentiin sitten toisenkin kerran myöhemmin. En tiedä aikaa mutta virheitä ei tälläkään radalla tullut. Manu meni paremmin mutta minä ohjasin huonommin. Melkein unohdin vaihtaa puolta Manun ollessa putkessa ja huusin ihan mitä sattuu muurilla :) Manu ei onneksi välittänyt huudoista vaan meni sinne minne käsi näytti.

3 kommenttia:

  1. Tänään tuli JANKK syksyn halliryhmiin jaot, ettekö te imloittautunut Manun kanssa syksyn ryhmiin ? En ainakaan teitä sieltä löytänyt....

    VastaaPoista
  2. piti siis kirjoittaa, että ilmoittautunut :)

    VastaaPoista
  3. Ai mutta katos teilläkin on täällä blogi!:D

    VastaaPoista