lauantai 3. lokakuuta 2009

sitä sun tätä

Saatiin Jankkilta sähköpostia pari päivää sitten niistä talviharjottelu ryhmistä. Me ei harmi vaan mahduttu mukaan.Hakijoita oli niin paljon ja ne jotka oli tehny tarvittavat talkootyöt oli etusijalla.Mä en ollut tehny tarpeeks talkoo töitä. Voin kuulemma hakea ryhmään uudestaan kun työt on tehty. Saa nähä mahutaanko kesken kauden mihinkään ryhmään. Taukoa agista me ei suinkaan Manun kanssa pidetä tämän takia. Vihdoin saatiin tuonne pihalle kepit pystytettyä ja ollaanki tänään niitä reenattu. Hyvin sujuu! Esineiden kiertämistä harjotellaan kanssa kun siitäkin taidosta on agissa hyötyä :) Myös parista hypystä koostuneita miniratoja olen tuohon takapihalle väsännyt.

Ens viikon torstaina olis taas yhteistyötesti. Aattelin että jos Scalan kanssa menis. Ollaan nyt ahkerasti harjoteltu paikalla oloa ja melkein kymmeneen metriin ollaan päästy. Perjantaina käytiin Scalun kanssa kaverillani Mantalla kokeilemassa agiesteitä. Hyvinhän se sujui! Scalu innostui eritoten A-esteestä kun vihdoin tajusi idean. Voisi noita keppejäkin kokeilla Scalan kanssa mennä, tosin lähetän sen varmaan tuosta keppien puolesta välistä, ettei heti tule kaikkia kahdeksaa keppiä.
Mantan ottamia kuvia perjantailta:

3 kommenttia:

  1. Kiitos =) Harmi kun ette päässy talviryhmään, mut voihan kotona sillä välin treenata. Frendankin kaa pitäis joskus harjotella tuota esineiden takaa kiertämistä. Kuhan sais joskus aikaseks :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia :) Harmi, ettette päässeet ryhmään mutta ehkä sitten myöhemmin. Keppejä ei ainakaan voi koskaan treenata omalla pihalla liikaa :)

    VastaaPoista
  3. Totta. Tänään kyllä pakko jotain temppuja Frendan kanssa harjotella kun sillä on lähiaikoina ollut tylsää kun itse oon kokeisiin lukenut. Voitais alottaa vaikka siitä kiertämisestä =)

    VastaaPoista