torstai 3. syyskuuta 2009

Agilityä

Kirjotetaanko se agilitya vai agilityä?
Elikkäs tänään mentiin tämän näköistä rataa yhteensä kolme kertaa:

Ompas kuva kamalaa sössöä... huomioikaa taas eritoten nämä upeat koneella piirtämis lahjani (ratahan ei sitten oikeasti ollut täysin tuon näköinen)! Eli selvennykseksi aita,A-este,aita,aita,aita,putki ja pituus.

Ekaksi mentiin peräkkäin kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla minulla oli muistaakseni vähän ongelmia että sain Manun hyppäämään tuon viidennen esteen (itsehän en mennyt ohjaamaan Manua tuonne taakse vaan koira kuului ikään kuin heittää tuolta neljänneltä esteeltä viidennelle...juuh taas nämä selvät selitykset). Toisella kerralla Manu juoksi putken ohi. Sitten pidettiin taukoa kun muut koirakot suoritti rataa ja mentiin viimeinen kerta täysin puhtaasti! Hyvä me :D !
Ryhmän kouluttajat halusi tietää kuinka korkea Manu on ja kiinnostihan se minuakin. Kotona on tullut yritettyä pariin kertaan mutta hankalaahan se on kun pitäisi mitata ja seisottaa samalla. Noh, Manu oli sitten suurin piirten sen 36 cm. Elikkäs juuri siinä rajalla meneekö mineihin vai medeihin... Täytyy opettaa se koukistamaan polvia mittauksen aikana xD Mutte että sellaista. Ens kerralla ajattelin ottaa mukaan joko kävyn tai halon jotta se palkka tulisi muualtakin kun aina kädestä. Radan aikana en tietenkään pidä herkkua kädessä (silloin irtoamisesta ei tulisi kerrassaan yhtään mitään) mutta kaivan palkkaa aina yleensä radan lopuksi taskusta. Vaikka eihän Manu mitään välttämättä tarvisi herkkua ollenkaan. Niin hauskaa agi tuntuu sen mielestä olevan!

2 kommenttia:

  1. Totta! Meni viikonloppu kuin siivillä noiden tyttöjen kanssa. Aika hyvin tulevat toimeen keskenään :)

    VastaaPoista
  2. Upea toi sun ratapiirros :D
    Tee flexitrackilla, ilmainen ja helppo. :))

    VastaaPoista