maanantai 10. elokuuta 2009

Mökkeilyä

Viikonloppu vietettiinkin sitten mökillä. Taivas oli melkein pilvetön ja vesikin oli huimat 25 astetta lämmintä joten uituakin tuli.

Lauantai: Lähdettiin moottoriveneellä pienelle reissulle. Manu kyhjötti pelkääjän paikalla täristen, mutta Scala oli aivan haltioissaan! Se kurkisteli veneen reunojen yli innoissaan... Meinattiin mennä yhtä verkkomerkkiä päin jota osoittelimme ja huusimme Papalleni joka ei sitä huomannut. Scala päätti hoitaa tilanteen ja hyppäsi suoraan moottorinvierestä kuohuihin ja ui merkin luokse! Onneks ei käynyt kuinkaan ja saatiin nostettua tämä rohkea mäykky takaisin veneeseen. Koko loppumatkan pidettiinkin se kiinni, tosin en usko että se uudestaan hyppäisi taisi olla sillekkin sen verran järkyttävä kokemus. Pysähdyttiin katsomaan ja valokuvaamaan koskea ja koiratkin saivat vähän jaloitella.

Nyt oli Manun vuoro ryhtyä hulluksi. Sinne se koskeen loikkasi uimaan!
Ja märän pään lisäksi sieltä tarttui mukaan sellainen hullunvirne, jonka alla olevista kuvistakin huomaa.

Äitini kuvaili vähän Manun temppuiluja ja alla pari kuvaa.


Kepin kierto

pyöriii

Harvinaista herkkua olevat possunkorvat maistuivat eikä Manunkaan maha mennyt sekaisin!

Sunnuntai: Pakattiin ja uitiin. Sorsat tulivat kerjäämään leipää rannalle ja kun alettiin niitä ruokkia niin Manu kahlasi rannassa syömässä kaikki leivänmurut... Ei siinä sorsille paljon mitään jäänyt. Loppuun vielä vähän lisää viikonlopun kuvasatoa.


1 kommentti: