sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Match show päivä

Lammin seudun koirakerho järjesti kaikkien koiruuksien päivän, jota vietettiin mätsärin, möllitokon ja mölliagilityn merkeissä. Manun kanssa en agiin vielä uskaltanut, mutta Scalun kanssa mentiin mätsäriin. Koiria oli mätsärissä melko vähän ja kaikki pienet esiintyivät hienosti eivätkä rellestäneet hihnassa. Pariksemme joutui Sheltti joka ainakin minun silmääni seisoi ja ravasi paljon kauniimmin kuin Scala. Scalu otti välillä jopa pari laukka askelta (johtunee siitä että kävelin liian kovaa). Yllätys oli siis melkoinen kun saimme punaisen nauhan. Punaisten kehässä oli ihan selvää ettei meillä ollut mahdollisuuksia. Sen verran upeita ja nätisti esiintyviä koiria muut olivat. Äitini on ottanut kuvat.

Manukin oli mukana ja käyttäytyi varsin hienosti. Ennen mätsäriä katsottiin hetki mölliagia ja mätsärin jälkeen möllitokoa. Ennen kotiin lähtöä käytiin vielä mustissa ja mirrissä josta Manulle tarttui mukaan uusi hieno agi panta!

Kotona päätettiin vielä käyttää koirat uimassa, sen verran kuumissaan ne näyttivät olevan. Manukin jaksoi innostua mukavasti vilvoittavasta vedestä ja päätti pelkän kahlaamisen sijasta mennä kunnolla uimaan. Scalukin tapansa mukaan hyppi laiturilta kepin perään.

2 kommenttia:

  1. No hyvä että saitte edes punaisen nauhan :))
    Meillä päin ei ole möllitokokilpailuja ikinä, jos olisi niin Sanin kanssa oltaisiin kyllä osallistuttu .. :D

    VastaaPoista
  2. Onnea punasesta, mikset manun kanssa uskaltanut :D ? Linkitin teirät ;>

    VastaaPoista