lauantai 20. kesäkuuta 2009

"kunnon" tokoilut pitkästä aikaa

Tänä aamuna sain jostain kumman syystä kauhean treeni innostuksen. No eihän siitä auttanut muuta kuin lähteä koirien kanssa pihalle tokoilemaan.
Ensin otin Manun. Otettiin ekaksi vähän seuraamista. Vahvistin oikeaa paikkaa herkkujen avulla. Tämän jälkeen otin kävyn taskusta esiin ja koitin miten Manun seuraaminen muuttuisi. Noh, innokasta se ainakin oli, mutta edisti aika reippaasti. Manun yllätykseksi heitinkin kävyn taakse. Innokkaasti syöksyi kuitenkin hakemaan. Otettiin sitten uudestaan ja johan seuraaminen alkoi näyttää paremmalta. Ei edistänyt enää yhtään. Heittelin siinä sitten käpyä milloin mihinkin.
Seuraavaksi siirryttiin paikallaoloon. Manu jäi ongelmitta paikalleen ja menin noin 10 metrin päähän. Ei tehnyt elettäkään varastaakseen, vaan odotti nätisti käskyä. Aluksi kun pidin "hihna vapaana" niin juoksi vinoon ja eteentulo oli vino. Kun tajusin päästää kokonaan irti niin tuli suoraan. Eteentulosta ohjasin herkun avulla takaa kiertäen sivulle.
Sitten oli Scalan vuoro. Scalu oli ihanan pirteä ja melkein tuli tippa linssiin kun niin aidosti iloinen se luoksetulossa oli ja niin nopeasti se tuli kuin pikku tappijaloillaan pääsi. Jäi ihan hyvin paikalleen, mutta välillä meinasi varastaa ja kerran varastikin, pysähtyi kuitenkin heti kun toistin käskyn. Eteentulo oli tiivis. En ohjannut vielä ollenkaan sivulle. Koitetaan saada ensin tuo paikalla pysyminen varmemmaksi.
Tästä taisi tulla nyt niin pitkä ettei kukaan jaksa lukea!

Loppuun keskiviikolta kuvia kun palloiltiin Scalun kanssa takapihalla.

3 kommenttia:

  1. Meillä nuo varmaan kestää monta vuotta, kun kumpikaan ei oo semmosta "tuhoaja tyyppiä" 8) Ihanan kesäisiä ja hauskan värisiä nuo Scalan kuvat!

    VastaaPoista
  2. Hienosti menny tokoilut :) manulla koko ajan uusia lempinimiä :D no joo. pitkään mä oon tota kurssia ettinytkin

    VastaaPoista
  3. KYLLÄ SÄ AGIIN USKALLAT! Se on niin äly helppo ;) Ei oo kun hyppyjä ja putkia :> Jos et mee agiin niin haluutko kuvata Putzia? :> *vink vink* ;)

    VastaaPoista