torstai 18. kesäkuuta 2009

Alkeiskurssi 4/8

Eipä ole Manullakaan aina hyvä päivä, vaikka toisin pari tekstiä sitten totesin...

Manu on ollut tänään koko päivän yli energinen ja erittäin häseltävä eli pahin mahdollinen yhdistelmä... Ei agility oikein tahtonut onnistua kun Manu oli kiinnostunut kaikesta muusta paitsi minusta ja suoritettavasta esteestä. Etenkin äitini ja pikkusiskoni olivat tooooodella kiinnostavia ja niitten luo piti karatakkin ja vähän muuallekkin. Ainoa positiivinen asia taitaa olla se että Manu tuli erittäin hyvin luokse! Vain parin huudon jälkeen se jo rynnisti takaisin. Pari viimeistä estettä Manu jaksoi jo suorittaa kuuliaisemmim eikä karannut enää, sillä äitini ja pikkusiskoni tajusivat mennä autoon odottamaan. Mutta tässä vielä lyhyt kertaus kaikista esteistä.

Kepit: Hyvin sujui ja vauhtia kyllä oli! Välillä tuli pois väärästä välistä mutta ei se tässä vaiheessa vielä ole kuoleman vakavaa.
Pussi: Tähän olen erittäin tyytyväinen! Meni vauhdilla vaikka pussin suuta ei lopuksi nostettu yhtään.
Pituus: Sujui hyvin yhdellä ja kahdella palkilla.
Keinu: Keinun loppupää oli tuottuna ettei se laskeutuisi alas. Manulle ihan helppo eikä arastellut yhtään niinkuin silloin puomin kanssa.
Rengas ja pussi: Esteet oli peräkkäin sarjana. Manu meni vauhdilla molemmat.

Minulla ei muuten ole hajuakaan että monesko alkeiskurssi kerta tämä on monestako kun viimeksi oli se agiranking niin en tiedä onko meillä yksi ylimääräinen kerta sen takia...?


Muoks. Olin unohtanu keinun kokonaan joten lisäsin sen nyt.

2 kommenttia:

  1. Manulla oli höselö päivä :) Pussi ja pituuskin on nyt siis saatu mukaan ;)

    VastaaPoista
  2. Noita on yllättävän hauska tehä. joo me panostetaan pinkkiin vimpsun kaa ^^,

    VastaaPoista