torstai 7. toukokuuta 2009

Yhteistyötesti

Tänään se sitten vihdoin oli ja Manu osasi käyttäytyä hienosti!
Kaikki "tehtävät" oli jaettu omiin pisteisiin. Menin Manun kanssa ensimmäiseksi pisteeseen jossa testattiin koiran suhtautumista toisiin koiriin. Meidän piti kiertää kahdeksikkoa kahden häiriökoiran ympäri, mikä meni mainiosti! Manu ei vilkaissutkaan häiriökoiriin. Lopuksi pisteessä piti vielä leikittää koiraa lelulla. Lelu oli tietysti Manun mielestä aivan väärä (käpyhän on ainut oikea lelu) eikä se oikein jaksanut innostaa. Joka tapauksessa Manu seurasi katseellaan lelua ja koitti haistella sitä.
Seuraavaksi menimme pisteeseen jossa testattiin luoksepäästävyyttä. Manu tietysti innoissaan meni tutustumaan uuteen ihmiseen!
Tämän jälkeen oli seuraaminen vapaana. Senkin Manu suoritti paljon upeammin kuin olin odottanut! Olisiko sitä enää voinut paremmin mennä??! Koko ajan tapitti minua eikä karannut toisten koirien luokse.
Viimeiseksi menimme luoksetulo pisteelle. Luoksetulo on aina ollut Manulle ihan helppo joten sitä se oli nytkin :)
Eli testi meni siis hyvin! Tai siis ERITTÄIN hyvin! Samaan testiin tulin myös Manun kaveri naapurimme Pihla göötti. Pihlakin meni hienosti ainakin sen mitä ehdin sitä katsomaan!
Paikalla oli n. 20 koiraa ja alkeiskurssille otetaan vain 8. Sähköpostiin pitäisi lähipäivinä ilmestyä että pääsimmekö sinne alkeiskurssille vai emme. Jos ei päästä niin ensivuonna uudestaan tai sitten keksitään joku muu harrastus. Onhan se TOKOkin ihan kelpo laji :)


kierretään häiriökoiria


valmistaudutaan vapaana seuraamiseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti