sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Match show kaupunginpuistossa

Pilkoin aamulla kokonaisen pussillisen kanaluita jotka oli vartavasten ostanut mätsäri herkuiksi. Scala oli paikan päällä kuumissaan ja juotin sitä koko ajan. Scala ei oikein olisi jaksanut keskittyä mihinkään ja ajattelin että eihän tästä tule mitään.
Kehässä Scala oli kuitenkin ihan erilainen! Tapitti minua koko ajan ja seurasi nätisti vierellä. Parinamme oli Bella corgi joka meni omaan silmääni ainakin tosi hienosti!
Saimme Scalun kanssa punaisen nauhan ja tuomari perusteli valintansa sillä että Scalalla oli häntä iloisesti heilunut koko seuraamisen ajan. Se oli kyllä kiva kuulla! Scalun häntä kun ei ole samanlainen vispilä kuin Manun.
Punaisten kehän alkuu ei kestänyt kauaa. Koiria oli paikalla yllättävän vähän! Scala oli punaisten kehässä jo ihan naatti eikä jaksanut katsoa minua seuratessa silmiin. Hienosti kuitenkin pysyi vierellä ettei lähtenyt haahuilemaan! Loppujen lopuksi oltiin PUN ei sij. Mutta ihan tyytyväinen olen. Etenkin ekassa kehässä meni uskomattoman hyvin! Jäi kyllä vähän harmittamaan kun en saanut Scalua katsomaan punaisten kehässä silmiin, en sitten millään!
Manu sai olla kotona yksin lepäämässä, sillä oksensi tänään verta ja on ollut vähän apaattinen. Näin iltaan mennessä on onneksi piristynyt vähän! Saa nähdä joudutaanko viemään lähipäivinä lääkäriin. Naapurimme eläinlääkäri sanoi että täytyy katsoa että Manu juo. No eipä se ole itse juonut joten juotin sitä lääkeruiskulla :D sitten onnistui juomaan kupista vähän itsekkin. Kaverini oli mätsärissä kuvaamassa minun ja Scalan menoa.




2 kommenttia:

  1. Onnittelut punaisesta nauhasta!!!Odottelen kuvia.
    Toivottavasti Manu siitä toipuu pian. Onko se tressaantunut koulutuksesta tai syönyt sopimatonta? Haluaa kai levätä. Tsemppiä itsellesi

    VastaaPoista
  2. Ei kyllä mitään hajua mistä oksentelu alkoi! En usko että koulutuksesta stressaa. Varmaan on syöny jotain ulkoo...

    VastaaPoista