torstai 30. huhtikuuta 2009

Reeniä reeniä

Jankkin sivuille oli ilmestynyt yhteistyötestin päivämäärä. Ja näin ollen ellei päivä muutu testi pidetään 7.5 ! APUA !! Sehän on ihan kohta. Heti Manun kanssa pellolle reenaamaan vapaana seuraamista. Äitinikin oli mukana ja hänen oli määrä kuvata Manua suorittamassa liikkeitä mutta kamera unohtui kotiin. Hyvä minääää...
Testiin kuuluvat nämä liikkeet:

Luoksepäästävyys
Tässä en usko että ongelmia tulee. Manu Ei ole ikinä pelännyt toisia ihmisiä tai suhtautunut niihin agressiivisesti.

Toisiin koiriin suhtautuminen
Tässä ohjaaja kulkee koiransa kanssa pari kertaa häiriökoiran ympäri n. kahden metrin etäisyydellä. Hihnan tulee pysyä löysänä. Meille voipi olla aika vaikea... Toivottavasti saa käyttää herkkuja ja pyytää koiralta kontaktia.

Seuraaminen vapaana
Tämä minua eniten huolettaa. Tosin ainakin tänään se meni hyvin niin minun kuin äitinikin mielestä. Manun kanssa on ollut ongelmia tuon irtipidon kanssa. Nykyisin olen saanut sen pysymään erittäin hyvin lähelläni.

Luoksetulo
Ohjaajan täytyy olla 10 metrin päässä koirasta. Manulle tämä on ollut aina helppo nakki, joten eiköhän se jotenkin suju.

Mutta että tällaista.
Kurssille pääsy olisi kyllä tosi mahtavaa!

1 kommentti:

  1. Moi, Alkaa pikkuhiljaa selvitä mullekin nuo koiraihmisten harrastukset, kun tutustun sivuihisi. Käyn täällä aina silloin tällöin. Odotan jatkoa!!

    VastaaPoista