maanantai 6. huhtikuuta 2009

Hyvää hajuaistia tarvitaan!

Sateinen ja pimeä ilma näköjään jatkuu... Joten käytin koirat vain lyhyellä lenkillä. Manua naksutin heti kontaktista. Loppu illan päätin pyhittää namujen etsinnälle joka on etenkin Scalan suosikki puuhaa.
Molemmilla on kyllä selkeä oma tyylinsä!
Scala etsii nopeasti ja tehokkaasti ja käyttää pitkää nenäänsä oivasti! Piilotankin Scalalle aina vaikeampiin piiloihin.
Manu taas alkaa helposti höseltämään mutta luovuttaa se ei selvästikkään aio! Jos herkkua ei kuitenkaan meinaa millään löytyä Manu kysyy minulta apua. Manulle piilotan aina helpompiin paikkoihin.
Lopuksi oli tietysti pakko kokeilla päästää koirat yhdessä etsimään. Huomasi kyllä heti että molempien koirien kilpailuvietti heräsi. Manukin keskittyi paremmin ja Scala keräsi herkkuja suuhunsa kuin homma olisi sille lastenleikkiä!
Lähetin viikonloppuna agilityn alkeisryhmästä sähköpostia janakkalan koiraherholle. Vastaus tuli tänään. Sivuille kuulemma ilmestyy päivä jolloin yhteistyö testi on. Täytyykin alkaa kerrata vielä siihen kuuluvia liikkeitä. Suurimman osan pitäisi olla Manulle kuitenkin ihan helppoja jo ennestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti