perjantai 1. tammikuuta 2010

Mitäs sen vuoden pitäisi tuoda tullessaan...?

Joulu oli ja meni. Koirat sai pari pakettia joista kaikista paljastui herkkuja. Laihdutus edistyy hyvin (vaikka tuo joulu olikin pieni taka isku).

Uuden vuoden vietin ulkona kavereittenki kanssa. Scalu ei ollut moksiskaan raketeista, mutta Manu oli jo ensimmäisten pamausten aikana peloissaan. Etsi kovasti turvaa milloin minun ja äitini sänkyjen alta ja milloin Scalun häkistä. Tänään ihan normaali taas :)

Palataanpas tuohon otsikkoon... Eli tavoitteet vuodelle 2010.

Manun kanssa ehdottomasti sinne agi ryhmään! Lisäksi käydään varmasti ränkkäreissä ja ehkäpä mölleissäkin. En tiedä uskaltaako lähteä vielä virallisiin (minut tuntien me ollaan vasta viiden vuoden päästä virallisissa agi kisoissa). Keinukin pitäisi saada opetettua. Pitäis varmaan yrittää tokoillakkin vähän enemmän tänä vuonna, nooh yritetään :D
Ja tietysti tärkeintä on että Manu pysyy terveenä.

Ja sitten Scalaan. Agia jatketaan ja ränkkäreihin varmaankin ollaan menossa jossakin vaiheessa. Mölleissäkin vois piipahtaa. Kepit ja keinu pitäis koittaa oppia. Tokoiluakin ehdottomasti tänä vuonna enemmän. Mätsäreihin ollaan myöskin varmaankin menossa jos sellaiset tielle sattuu tulemaan. Ja sitten se räkytys, se saa luvan loppua! Tärkein tietysti että Scalukin pysyy terveenä.

3 kommenttia:

  1. Onnea tälle vuodelle! Toivottavasti saatte tavotteet toteutettua :)

    VastaaPoista
  2. Onhan se hiukan hassun näköinen ilmestys talvitamineissa. :) Kunnon fleece-asu pitäisi hankkia vielä tänä talvena (kun ei aikaisemmin sitä olla saatu aikaiseksi hankkia..)

    Kivoja tavoitteita, toivotaan että ne nyt toteutuu!

    VastaaPoista
  3. (: Se on sellanen ikinuori vauva

    VastaaPoista